Afbeelding
Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Vernieuwd Albert Heijn-filiaal in Driebergen heropent deuren

9 maart 2021 om 14:42 Winkels

DRIEBERGEN De Albert Heijn-vestiging aan de Hoofdstraat in Driebergen heropende dinsdag de deuren. Frans Dijk, die al bijna 50 jaar werkzaam is bij de supermarktketen en eind van het jaar met pensioen gaat, opende de winkel door het lintje door te knippen. 

Het filiaal heeft nu het nieuwste concept van het supermarktconcern. Klanten vinden er volgens Albert Heijn meer verse producten zoals groente, fruit, verse maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook heeft de winkel nieuwe zelfscankassa’s met handscanners en een stomerijservice.

,,Klanten reageren heel erg positief”, zegt supermarktmanager Marcel ‘t Hoen. ,,De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven, maar omdat een ingang nu is afgesloten, is er toch extra ruimte gecreëerd. Het versassortiment hebben we daardoor flink kunnen uitbreiden. Bovendien hebben we ook het meest uitgebreide assortiment vegetarische producten en de bakkerij is groter geworden.”

Albert Heijn Hoofdstraat heeft nu een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. ,,Dat betekent dat we geen gas meer gebruiken en dat levert een forse energiebesparing op,” legt ’t Hoen uit. ,,We hebben nu overal ledverlichting en van de twee kassa’s die we nu minder hebben, zijn de schermen gedemonteerd en geplaatst op de nieuwe zelfscankassa’s. Zo worden nog goede onderdelen hergebruikt.”

Albert Heijn Hoofdstraat gaat op maandag tot en met zaterdag open om 7.00 uur. Zolang de avondklok is ingesteld, sluit de winkel deze dagen om 20:45 uur. Op zondag is de winkel open van 12.00 tot 18.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie