Martino IJs opent vestiging in Leersum

28 januari 2021 om 13:56 Winkels Edith Hazelzet
Medewerker Amber Frie en ijsbereider Timon de Geus van het team van Martino IJs zullen ook in Leersum aan de slag gaan.
Medewerker Amber Frie en ijsbereider Timon de Geus van het team van Martino IJs zullen ook in Leersum aan de slag gaan.

LEERSUM Begin maart opent Martino IJs haar derde vestiging in de regio, in het winkelcentrum van Leersum op het hoekje bij de schapenrotonde. Naast dertig smaken ambachtelijk Italiaans schepijs verkoopt Martino IJs Leersum straks ook koffie, ijstaarten en cadeaubonnen. Het ijs wordt elke dag vers bereid, waar mogelijk met ingrediënten uit de regio zoals aardbeien uit de Betuwe.

Sanne Colijn nam in Rhenen het stokje over van haar vader die daar al sinds 1985 ijs bereidde. Ze is superenthousiast over de Leersumse locatie: ,,Vijf jaar geleden was ik net te laat om het te huren. Daar baalde ik van, want het zit op zo’n mooi punt. Pas zag ik het pandje op Facebook weer voorbijkomen en ben ik er meteen achter aangegaan - en ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.