Statenbrief bevat onjuiste informatie, dorpsnetwerk voelt zich gebruikt - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Statenbrief bevat onjuiste informatie, dorpsnetwerk voelt zich gebruikt

28 jun, 12:16 Verkeer en vervoer
Provincie Utrecht
Afbeelding

LEERSUM De brief van Gedeputeerde Staten over de rotonde bij De Donderberg geeft een geheel verkeerde voorstelling van zaken. Dat zegt voorzitter Teun Monster van het dorpsnetwerk. Volgens de provincie zou het dorpsnetwerk de conclusies van het laatste onderzoeksrapport over de rotonde onderschrijven. ,,Maar dat is volstrekt onjuist. We voelen ons erg gebruikt”, aldus Monster.

In het onderzoeksrapport en de Statenbrief wordt één mogelijke oplossing voor de onveilige verkeerssituatie, namelijk een turborotonde met fietstunnel, geanalyseerd en verworpen. Daarmee is de kwestie volgens Gedeputeerde Staten afgedaan. Dat het dorpsnetwerk daarmee heeft ingestemd, blijkt echter onwaar. Door foutief geciteerd te worden, voelt netwerkvoorzitter Monster zich ,,persoon..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.