Stichts Mannenkoor zoekt zangers

26 september 2022 om 07:04 Verenigingen Van Schaik
Onder leiding van dirigent Piet van der Sanden zingt het koor.
Onder leiding van dirigent Piet van der Sanden zingt het koor.

DRIEBERGEN Evenals veel andere amateurkoren in ons land maakt het Stichts Mannenkoor in Driebergen wat betreft de ontwikkeling van de leden een weinig rooskleurige periode door. In de afgelopen drie jaar is het aantal leden gedaald van circa zestig zangers naar ongeveer 35 leden. Met het organiseren van verschillende activiteiten het komende jaar wil het koor mannen enthousiast maken om zich aan te sluiten bij het koor. 

Rond de eeuwwisseling en enkele jaren daarvoor overschreed het aantal zangers zelfs de tachtig personen. De oorzaak van de afname van leden wordt voornamelijk toegeschreven aan het COVID-virus in de afgelopen twee jaar alsmede aan het repetitieverbod en het (dus) achterwege blijven van openbare optredens, zoals bijvoorbeeld concerten. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.