Diep in de zee
Diep in de zee Rena Stephens

Themafeest van Carnavalsstichting de Sparrenarren groots onderwaterspektakel

Verenigingen Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 23 november was het clubhuis van Rugbyclub the Pink Panthers omgetoverd tot een (w)onderwaterwereld voor het jaarlijkse themafeest van Carnavalsstichting de Sparrenarren. Inwoners van Driebergen en omstreken kwamen op dit heuse onderwaterspektakel af en zijn doorgezwommen tot in de late uurtjes. De Sparrenarren kijken terug op een zeer geslaagd themafeest!

Binnenkomend over een brug stapten de uitgedoste menigte in een prachtige (w)onderwaterwereld met stoere duikers, kleurrijke vissen en ja… helaas ook verdwaald plastic. De bar was voor de gelegenheid omgetoverd tot een onderzeeboot, waar men door de ramen bestellingen kon doorgeven. Vanzelfsprekend zorgden ook de bezoekers zelf voor de nodige aankleding en hebben zij – zoals elk jaar – creatief uitgepakt. Van zelfgemaakte schatkisten tot paraplu’s die kwallen vormden, je kon het zo gek niet bedenken of het was ‘diep in de zee’ te vinden. Uiteraard mochten ook de ‘Snorkels’ deze avond niet ontbreken.

Tot slot een woord van dank aan de organisatie en de vele zeemeerminnen, zeemannen en andere onderwaterbezoekers. De Sparrenarren kijken terug op een geslaagd themafeest en zien jullie graag volgend jaar weer terug!

Steunt u onze stichting? Geef u dan op als donateur! Kom naar één van onze festiviteiten en meldt u bij de entree of kijk op de vernieuwde website www.sparrenarren.nl. U doet vele dorpsbewoners een plezier met uw bijdrage!

Diep in de zee
Diep in de zee
Diep in de zee
advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 48 minuten geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04