Annemiek Tubbing over het belang van reizen: ‘Ik wil flexibel blijven tot mijn tachtigste’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Annemiek Tubbing over het belang van reizen: ‘Ik wil flexibel blijven tot mijn tachtigste’

27 feb, 08:52 Recreatie
Annemiek Tubbing
De ‘Bizon Borrel’ in de Verenigde Staten.
De ‘Bizon Borrel’ in de Verenigde Staten.

HEUVELRUG Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat fysiek afstand nemen tot werk een gunstig effect heeft op mentale gezondheid. Reizen reinigt de hersens en kan het denkvermogen flink opporren. De coronaperiode bemoeilijkt dit. Creatief omgaan met het vervallen en plannen van vakanties is nu van groeiend belang.

Wie reist, ontspant zich, vergaart kennis over natuurverschijnselen en leert andere culturen kennen. Dat levert zowel zakelijk als privé profijt op. Reisbagage draagt bij aan iemands levenservaring en uit zich maar al te vaak in toenemende inspiratie op velerlei gebied.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.