Kabouters strijken neer in Doorn: ‘Een vrolijke noot in rare coronatijd’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Kabouters strijken neer in Doorn: ‘Een vrolijke noot in rare coronatijd’

5 feb, 06:52 Recreatie
John Beringen
Jeanine en Bart-Jan: ,,De kabouters maken het bos een stukje gezelliger."
Jeanine en Bart-Jan: ,,De kabouters maken het bos een stukje gezelliger."

DOORN In het bos bij de Bergweg zouden kabouters zijn gesignaleerd. Het bleek geen gerucht te zijn, want ze blijken daadwerkelijk in groten getale aanwezig te zijn. Veel mensen, van jong tot oud, beleven er zichtbaar plezier aan, waaronder de vijfjarige Bart-Jan Nievaart die regelmatig samen met zijn moeder Jeanine over het bospad loopt.

,,Kijk, daar is er weer één”, laat Bart-Jan weten terwijl hij op een boomstronk wijst. In de stronk zitten verschillende gaten; in één daarvan staat inderdaad een kabouter. Het beeldje blijkt tot zijn middel in het gat te staan zodat het niet weg kan waaien. ,,Heel goed”, laat moeder Jeanine weten. ,,Net hadden we nummer zeven; en de hoeveelste is dit? Wat komt er na zeven?” Bart-Jan denkt even..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.