Terugblik: Het Henschotermeer in coronatijd - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Terugblik: Het Henschotermeer in coronatijd

10 okt, 15:01 Recreatie
HEIJBLOM FOTOGRAFIE
Het Henschotermeer.
Het Henschotermeer.

WOUDENBERG ,,Ondanks dat het bezoekersaantal aanzienlijk lager was dan het voorgaande seizoen en er, met het oog op de veiligheid, geïnvesteerd moest worden in voorzieningen en personeel, kijken we terug op een zomerseizoen met veel mooie ‘Henschotermeer’-dagen met soms tropische temperaturen. Zeker gezien de situatie rondom het coronavirus en de problemen waar veel ondernemers in verkeren, zijn wij blij dat het Henschotermeer vanaf 10 juni open heeft kunnen blijven.”

Dit vertellen Martien en Julianne van de Lagemaat, exploitanten van het Henschotermeer terugkijkend op het afgelopen seizoen in coronatijd. Het was voor hen hollen of stilstaan. Of eigenlijk andersom want het ‘stilstaan’ begon eind maart toen het Henschotermeer in verband met verscherpte maatregelen door het coronavirus werd afgesloten. Er ontstond een situatie die voor iedereen nieuw en onzeke..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.