‘Kom genieten van Bosbad Leersum’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

‘Kom genieten van Bosbad Leersum’

18 jun, 07:28 Recreatie
Edith Hazelzet
Kinderen weten ook zelfstandig uitstekend de weg naar het Bosbad te vinden.
Kinderen weten ook zelfstandig uitstekend de weg naar het Bosbad te vinden.

LEERSUM Wie vanwege de coronacrisis nog geen zwemabonnement had gekocht, kan dit de rest van het seizoen alsnog doen tegen de lagere voorverkoopprijs. Het bestuur van Bosbad Leersum hoopt zo deze zomer thuisblijvers tegemoet te komen. Ook is het weer mogelijk om als niet-abonnementhouder het Bosbad te bezoeken. Met een twaalfbadenkaart kost banen trekken 2,50 euro per keer en een hele middag zwemmen voor kinderen per bezoek 5 euro. Ouders mogen vanaf de ligweide hun kinderen in de gaten houden maar nog niet met hen zwemmen.

Het vooraf reserveren van een tijdslot voor het banen zwemmen blijft noodzakelijk. Bestuurslid Joke van Putten: ,,Wij volgen hierin in het landelijke Protocol Verantwoord Zwemmen. We horen dat het digitaal reserveren voor sommige mensen een drempel is, maar we helpen hen daar graag bij. Kom een keertje naar het Bosbad, dan maakt het personeel de eerste reservering voor u op hun iPad. Vervolgens..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.