Kritiek op onderzoek naar Heuvelrugse sporthallen en -velden - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Kritiek op onderzoek naar Heuvelrugse sporthallen en -velden

9 feb, 12:50 Politiek
Pixabay
Afbeelding

HEUVELRUG In Maarn is onrust ontstaan over een gemeentelijk rapport, dat het gebruik van de Heuvelrugse sportaccommodaties in beeld brengt. Daarin staat dat de bezettingsgraad van de sporthal naast dorpshuis De Twee Marken eigenlijk te laag is. Daarom zou in de plannen voor een nieuw multifunctioneel centrum alleen een gym- of sportzaal opgenomen moeten worden. 

Dat advies doet echter stof opwaaien, zowel in Maarn als in de Heuvelrugpolitiek. Verschillende partijen zijn boos, want vorig jaar koos de gemeenteraad in een amendement juist voor een volwaardige sporthal in Maarn. De VVD en D66 stellen kritische vragen aan CDA-wethouder Chantal Broekhuis, die zowel de sportdossiers als de plannen voor vervanging van De Twee Marken in haar portefeui..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.