Afbeelding
Foto via Baanbereik.nl

Jouw droombaan is dichterbij dan je denkt

Partnercontent

BaanBereik is dé partner voor het leveren van professionals op elk niveau. Daarbij staan de kernwaarden persoonlijk, plezier en resultaatgericht centraal. De dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren, werving & selectie en opleiden. Werkzoekenden zijn er aan het juiste adres voor vacatures op ieder niveau en opdrachtgevers vinden bij BaanBereik flexibiliteit zonder risico’s. Het maakt niet uit of zij aan het begin van hun loopbaan staan of al een carrière hebben opgebouwd. Omdat BaanBereik vestigingen heeft in Heerhugowaard en Zwaag en een netwerk dat zich uitstrekt over heel Noord-Holland, vinden werkzoekenden er een groot en gevarieerd aanbod aan vacatures in allerlei dynamische vakgebieden.

Het uitzendbureau focust zich op banen binnen de Bouw, Techniek en Office en biedt tal van interessante vacatures op technisch en administratief gebied. Tegenwoordig zijn ook mensen die op zoek zijn naar werk in Hoorn, Alkmaar of een andere plaats - en willen werken binnen het Gemeentelijk Domein, de Zorg en de Horeca - er aan het juiste adres.

Kantoorbanen voor starters en ervaren professionals 

Ambieer jij een kantoorbaan die je op het lijf is geschreven? Omdat office een van de specialismen van BaanBereik is, vind je er een zeer gevarieerd aanbod aan dynamische kantoorbanen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een grote of een kleine organisatie. Er is een kantoorbaan voor zowel ervaren professionals als starters binnen de officewereld. Dat je op verschillende niveaus in uiteenlopende branches aan de slag kunt, is van de factoren die het werk interessant maakt. Bij BaanBereik vind je altijd de perfecte kantoorbaan als je in het bedrijfsleven wilt werken. Maar ook als je in een office-functie aan de slag wilt binnen de marketing & communicatie, zorg, HR, administratie of klantenservice is er altijd een prachtige baan binnen bereik.

Vacatures voor medewerker klantenservice

Mensen die servicegericht zijn, beschikken over goede communicatieve vaardigheden, snel kunnen schakelen en mensen graag verder helpen, kunnen onder andere solliciteren naar klantenservice-vacatures. Er zijn mooie vacatures in Heerhugowaard voor een parttime of fulltime functie of vacatures in een andere plaats in Noord-Holland. In de functie van medewerker klantenservice ben je het aanspreekpunt voor klanten met vragen. Het is jouw natuur om die vragen op een duidelijke manier te beantwoorden en daarnaast ben je mensen met klachten van dienst. Verder weet je klanten die opbellen of aan de receptie verschijnen servicegericht en klantvriendelijk te woord te staan. Omdat jij als geen ander weet hoe belangrijk het is om goede service te bieden, zet jij je als klantenservicemedewerker graag in voor het allerbeste resultaat.

Klinkt dit als jouw droombaan? Wacht dan niet langer en reageer vandaag nog op een van deze interessante vacatures! Kijk op de website van BaanBereik en bel voor een afspraak met de intercedenten in Zwaag met nummer 0229 - 745 010 en de intercedenten in Heerhugowaard met nummer 072 - 303 1111.  

advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis
advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis 29 jan, 08:09
Afbeelding
Bestuurder rijdt tegen boom in Woudenberg 28 jan, 15:55
PREMIUM
Afbeelding
'De parel van Driebergen gaat weer glimmen' 28 jan, 12:39
PREMIUM
Afbeelding
Voor wie loop jij een HART op Wereldkankerdag? 28 jan, 08:17
PREMIUM
Afbeelding
Politiek geeft groen licht voor woningbouw Lomboklaan 27 jan, 19:19