Afbeelding
Shutterstock

Linkbuilding campagne verbeteren door links kopen

Partnercontent

Het wereldwijde web, simpelweg het internet is voor veel bedrijven een interessante plaats. Zo is het internet in de tegenwoordige tijd zeer bevolkt. Doordat er dagelijks miljoenen mensen naar allerlei verschillende soorten dingen zoeken, kan het voor bedrijven zeer interessant zijn om hier eenvoudiger op gevonden te worden en populair op te worden. Dit vooral om meer klanten te kunnen werven. Helaas is het internet niet simpel genoeg om snel klanten binnen te kunnen halen. Zo is populair worden op internet nog een aardig lastige en langdurige klus. 

Zo is een goed linkprofiel datgene wat belangrijk is om vindbaar te worden in veel verschillende zoekmachines. Dit linkprofiel wordt gebouwd door middel van veel verschillende linkbuilding technieken. Helaas is het lastig om zelf een linkprofiel op te bouwen. Omdat backlinks plaatsen en nadere SEO-technieken in de tegenwoordige tijd echt specialistenwerk is geworden. Links kopen is voor bedrijven daarom een goede optie.

Wat houdt linkbuilden in?

Zoals hierboven beschreven is, is linkbuilden de effectiefste manier om hoge resultaten in zoekmachines te hebben. Veel bedrijven weten helaas niet goed wat linkbuilden en een linkprofiel nou precies inhoudt. Linkbuilding is een groot begrip. Een linkprofiel wordt opgebouwd door middel van veel verschillende backlinks. Een backlinks is simpelweg een linkje die geplaatst wordt op externe websites, die relevant zijn aan jouw bedrijf, producten of diensten. Deze backlink linkt dan door naar jouw website. Deze backlinks zorgen er ook wel voor dat er een stukje autoriteit naar je website stroomt. De externe websites hebben natuurlijk ook een autoriteit. Hoe hoger deze natuurlijk is, des te beter de geplaatste backlink is. Bij jou site geldt dit natuurlijk ook. Hoe meer autoriteit, des te beter je posities in veel verschillende zoekmachines. Backlinks en andere links kopen is tegenwoordig eenvoudiger bij veel SEO-specialisten te doen. Er is dus geen zorgen om het verkrijgen van deze soort links.

Backlink profiel checken

Wanneer je een website hebt, is de kans erg groot dat er al een klein linkprofiel aanwezig is. Ongeacht of je SEO-diensten hebt lopen of niet. Forums, recensies of artikelen op andere websites kunnen ervoor zorgen dat er al backlinks aanwezig zijn, zonder dat je er bewust van bent. De meeste bedrijven zijn aangemeld bij een eem bedrijvengids. Deze kan ook veel onbewuste backlinks opleveren. Doordat backlinks ook geplaatst kunnen worden op sites met weinig hoge scores en autoriteit, kan het er voor zorgen dat de backlink negatief werkt. Dit is natuurlijk niet wat je wilt. Het is daarom van groot belang dat je als bedrijf zijnde eens het backlinkprofiel gaat checken. Zo kan je bijhouden en zien welke nieuwe backlinks er bij komen of verdwijnen. Handig om de negatieve links te kunnen zien en te kunnen verwijderen.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 11 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01