kabouters zijn gemaakt door Henk van den Heuvel uit Maarn
kabouters zijn gemaakt door Henk van den Heuvel uit Maarn Tertia Huyser

Op zoek naar kabouters in Maarn & Maarsbergen

2 oktober 2023 om 21:39 Overig Deel je nieuws

De Middenstand van Maarn & Maarsbergen (MMM) hebben een leuke kabouterspeurtocht georganiseerd voor kinderen in de maand oktober.


Kom je Maarn binnen rijden, dan vallen ze direct op! Op het 5 Meiplein staan twee grote kabouters met de vraag of de kinderen ze willen helpen zoeken naar 20 kleine kaboutertjes.
De 20 kaboutertjes zijn op avontuur gegaan in Maarn & Maarsbergen. Zijn ze aan het spelen op de Koeheuvels, nemen ze de trein of spelen ze een partijtje hockey? Op de avontuurlijkste plekken in Maarn en Maarsbergen kunnen de kinderen de kaboutertjes terug vinden. 


Haal een zoekkaart op bij een van de winkels in Maarn of Maarsbergen en ga in de herfstvakantie ook op zoek naar kaboutertjes. Op de achterzijde van de zoekkaart worden de ouders verrast met avontuurlijke aanbiedingen uit de 2 dorpen!

Voor de beste speurneus is er een mooie prijs te verdienen! Je mag een van de grote kabouters een plekje in je tuin geven en met een mooie cadeaubon op avontuur gaan in een van de winkels. Maar er zijn ook 20 troostprijzen met rode mutsjes op ;-)

Ga je mee op avontuur?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie