Paniek op Overbergs recreatiedorp - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Paniek op Overbergs recreatiedorp

3 jan, 14:03 Overig
Google Streetview
Afbeelding

OVERBERG Opnieuw zorgde eindejaarspost voor paniek op een Heuvelrugs recreatieterrein. Een aantal vaste bewoners van De Ossenberg dacht nog zeker drie jaar de tijd te hebben om andere woonruimte te vinden. Pas dan zou de gemeente het verbod op permanente bewoning kracht bij zetten en tot uitzetting overgaan. Maar de betreffende Ossenbergers komen bedrogen uit. Succesparken heeft hen per brief laten weten, dat ze eind van dit jaar al vertrokken moeten zijn.

Tijdens de laatste decemberdagen werd duidelijk, dat zo’n 65 vaste bewoners en recreanten plaats moeten maken voor de eerste fase van de ,,herstructurering” van het Overbergse recreatiedorp. Eigenaar Succesparken heeft de huurovereenkomst met hen opgezegd. Dat betekent dat ze hun standplaats dienen te ontruimen en eind van dit jaar schoon aan de parkeigenaar moeten opleveren. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.