Een inzending van de zomerfotowedstrijd.
Een inzending van de zomerfotowedstrijd. Ton Helderman

Win een mooie prijs met je zomerfoto

8 juli 2021 om 07:15 Overig

HEUVELRUG Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant.nl. Dit jaar is een afdruk op canvas (50 x 70 centimeter) beschikbaar gesteld door Foto-Groep Doorn te winnen, naast de onbetaalbare eeuwige roem natuurlijk. 

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto’s te maken. Ook in eigen land! Welke foto stuur jij in voor de zomerfotowedstrijd van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant.nl?

De ingezonden foto’s zijn te bewonderen op de website van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de mooiste foto’s en wordt bepaald welke plaat heeft gewonnen.

DEELNEMEN Een zomerfoto inzenden kan naar dekaap@bdu.nl onder vermelding van ‘Zomerfotowedstrijd 2021’. Wanneer je de foto hebt ingezonden krijg je een automatische e-mail van ons terug over onder meer het gebruik van Deel je Nieuws. Die e-mail kan je zien als bevestiging dat je foto bij ons is aangekomen, je hoeft verder niets te doen.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto’s moeten in een hoge resolutie (JPG-bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd.
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijs.
- Foto’s moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot en met zondag 29 augustus.
- De fotograaf moet zelf inzenden óf toestemming geven voor deelname.

FOTOTIPS Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto’s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie