De Bosboemel
De Bosboemel Utrechts Landschap

Stem ook op de Amerongse Bosboemel!

12 november 2020 om 15:03 Overig Deel je nieuws

Nog even ter herinnering; de Amerongse Bosboemel, dat mooie project van het vrijwilligersteam Amerongse Bos, om met behulp van een golfkar ook ouderen en mensen die slechter ter been zijn, de mogelijkheid te bieden te kunnen genieten van de prachtige natuur in de Amerongse bossen, is genomineerd door het ANWB fonds. Het project heeft daarmee de kans om een prijs van 10.000 euro in de wacht te slepen, waarmee de aanschaf van een meerpersoons elektrische golfkar werkelijkheid kan worden.

Maar dan moet er wel gestemd worden en daar heeft het team u voor nodig. De tijd dringt, want als u dit leest zijn er nog maar een paar dagen over waarop dit kan. Iedereen die zich inzet voor dit project doet dan ook een dringende oproep aan u, de lezers van dit artikel, om mee te helpen deze droomwens te realiseren.

Dit kunt u op eenvoudige wijze doen door, als u nog niet gestemd heeft, nog vóór 24 november uw stem uit te brengen. Hiervoor gaat u naar www.anwb.nl/stem. Als u daar bent scrollt u naar beneden tot u bij de provincie Utrecht aankomt en daar klikt u op Utrechts Landschap, zo eenvoudig is het.

U doet hier niet alleen de vrijwilligers van het Amerongse Bos een groot plezier mee, maar vooral ook de mensen die gebruik kunnen gaan maken van deze nieuwe mogelijkheid. Voor velen van hen is het al heel lang geleden dat ze konden genieten van wat de natuur te bieden heeft, dus hoe mooi zou het zijn als die mogelijkheid er weer is.

Alle vrijwilligers van het Amerongse Bos en Utrechts Landschap danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking.

advertentie
advertentie