Omwonenden Jagerspad bezorgd om nieuwbouwschool - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Omwonenden Jagerspad bezorgd om nieuwbouwschool

8 apr, 12:15 Onderwijs
John de Vries
Wethouder Chantal Broekhuis.
Wethouder Chantal Broekhuis.

DRIEBERGEN Omwonenden van de schoolgebouwen aan het Jagerspad en Het Oostrom zijn verontwaardigd over de manier waarop de gemeente met hun belangen omgaat. Vorige maand maakte onderwijswethouder Chantal Broekhuis (CDA) bekend dat de openbare basisschool De Ontdekkingsreis nieuwbouw krijgt. Ontevreden buurtbewoners zeggen dat ze niet of nauwelijks zijn betrokken bij dat plan. 

Op en rond het Jagerspad en Het Oostrom zijn verschillende scholen gevestigd. Daar komt nu een nieuw schoolgebouw voor De Ontdekkingsreis bij. Het oude schoolgebouw kan dan dienst doen als tijdelijke huisvesting voor andere Driebergse basisscholen, te beginnen met de Dolfijnschool van de Weidestraat. Er is een inhaalslag nodig om de onderwijshuisvesting in Driebergen weer bij de tijd ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.