De Meander wint 7500 euro voor vergroenen van het schoolplein - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

De Meander wint 7500 euro voor vergroenen van het schoolplein

19 feb, 06:43 Onderwijs
Wilco Willemse
Leerlingen van de Meander zijn blij met de cheque voor het vergroenen van hun schoolplein.
Leerlingen van de Meander zijn blij met de cheque voor het vergroenen van hun schoolplein.

LEERSUM De kinderen van groep 4/5 van Wereldkidz Meander uit Leersum namen afgelopen week een dikke cheque in ontvangst van StreekFonds Utrechtse Heuvelrug. Met hun plan voor het vergroenen van het speelplein wonnen ze maar liefst 7500 euro voor het realiseren er van.

Een jaar geleden won de Meander ook al voor 2500 euro aan speeltoestellen voor hun idee van de leukste sport van de toekomst, namelijk flykarts in plaats van go karts. Samen met een donatie van de lokale tandarts is er nu een mooi budget beschikbaar en kan er dit voorjaar worden begonnen met het aanpassen van de schoolpleinen van de onderbouw en bovenbouw.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.