Afbeelding
www.pixabay.com

Onderwijs TMO Fashion Business School gaat online door

Onderwijs Coronavirus

DOORN Waar veel scholen nog worstelen met het online voortzetten van hun lessen, biedt TMO Fashion Business School haar lessen voor 75 procent online aan sinds maandag. De week en het weekend daaraan voorafgaand is de school dag en nacht bezig geweest de lessen online in te richten, virtuele classrooms op te zetten en het instrueren van docenten en studenten zodat maandagochtend de lessen volgens het reguliere rooster zoveel mogelijk konden doorgaan.

En dat is gelukt. De lessen die altijd fysiek werden aangeboden, kunnen nu vanachter de laptop thuis worden gevolgd. Persoonlijke coaching van studenten tijdens bijvoorbeeld onderzoeksprojecten gebeurt via andere media zoals Skype, FaceTime en WhatsApp.

TMO was al langer bezig met het inrichten van future proof onderwijs. Door de coronacrisis is dat in een stroomversnelling gekomen. ,,Het is waanzinnig om te zien hoe onze docenten hiermee zijn omgegaan. We zijn blij verrast met de inventiviteit en creativiteit die een ieder heeft laten zien. Zowel docenten, ICT als kantoormedewerkers. De saamhorigheid en het er samen de schouders onder willen zetten in deze onzekere tijd is indrukwekkend en geeft energie", aldus onderwijs verantwoordelijk manager Chris van Veldhuizen.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Muzikale zomernachten in openluchttheater Landgoed Zonheuvel 1 uur geleden
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel gisteren
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30