Muzikale zomernachten in openluchttheater Landgoed Zonheuvel

10 aug, 07:30 Muziek
Fred Ernst en Peter Lodder
Gitarist Jeff Heijne en accordeonist Rik Cornelissen spelen op 12 augustus flamenco, latin, jazz en klassieke muziek.
Gitarist Jeff Heijne en accordeonist Rik Cornelissen spelen op 12 augustus flamenco, latin, jazz en klassieke muziek.

DOORN Het intieme sprookjesachtige openluchttheater op Landgoed Zonheuvel biedt ook deze zomer een reeks prachtige concerten. Voor het derde jaar presenteert dit groene podium van Nederland een serie afwisselende concerten: met deze zomer de nadruk op jong talent. Kom op 12 en 26 augustus of 2 september genieten van accordeon, gitaar, slagwerk of saxofoon. Op deze avonden bruist Landgoed Zonheuvel van schitterende muziek. 

Gitarist Jeff Heijne en accordeonist Rik Cornelissen: twee topmusici met totaal verschillende achtergronden, brengen op 12 augustus flamenco, latin, jazz en klassieke muzieklandschappen ten gehore. Beide musici hebben een onstilbare nieuwsgierigheid naar het ontdekken en samenbrengen van verschillende muziekgenres. Op deze vrijdagavond nemen ze het publiek mee op een muzikale reis vol ritmische..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.