Afbeelding
Robin de Puy

Tweede voorstelling benefietconcert

Muziek

DOORN ,,Muziek verbindt en geeft kracht en hoop voor vrede”, vindt harpiste Lavinia Meijer. Samen met Perry Hoogendijk, het Mondriaan Kwartet en Maarten Koningsberger treedt zij zaterdagavond 19 maart om 19.00 uur én om 21.00 uur belangeloos op in het Maarten Maartenshuis gevestigd op Landgoed Zonheuvel. Door de enorme belangstelling voor dit concert hebben de musici samen met de organisatie besloten een extra concert te organiseren, op deze manier kan iedereen zijn/haar bijdrage leveren en van een mooi concert genieten!

Met dit benefietconcert willen de gerenommeerde musici hun solidariteit tonen met de oorlogsslachtoffers in Oekraïne en de bescherming van alle vluchtelingen ondersteunen. Landgoed Zonheuvel en de horeca werken ook belangeloos mee. Alle opbrengsten komen ten goede aan de samenwerkende hulporganisaties onder Giro555. Ofwel, ieder toegangsbewijs gaat volledig naar het goede doel.

Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor het concert van 19.00 uur. Reserveren kan via www.campuslandgoedzonheuvel.nl/benefietconcert-voor-oekraine/

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 2 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 5 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 11 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33