Het koor Oriolus
Het koor Oriolus Cees Keur

Kerstconcert Oriolus in Grote Kerk Driebergen

24 november 2019 om 19:10 Muziek Deel je nieuws

Op vrijdag 20 december zal het koor ‘Oriolus’ (bijna traditiegetrouw) een prachtig kerstconcert ten gehore brengen in de Grote Kerk van Driebergen.

Onder leiding van André van Vliet zal het koor in samenwerking met Marije Weenink -dwarsfuit, Gezinus Veldman- vleugel, Hendrie Westra- slagwerk en ‘Che-Vanno’ - strijkersensemble, bekende en minder bekende kerstliederen voor u zingen.

Het is een gevarieerd scala aan muziek: Het ‘Benedictus sit Deus’ van Wolfgang Amadeus Mozart zal klinken, maar ook de carol ‘All Bells in Paradise’ van John Rutter. Na de pauze, waarin voor iedereen een consumptie te verkrijgen is, zal Oriolus de cantate ‘Sing Christmas’, geschreven door Joël Raney & Mary McDonald laten klinken. ‘A christmas choral experience’ met een prachtige muzikale omlijsting.

Kaarten à  € 17,50 (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Jacques Baas, Traay 4C in Driebergen, via e-mail: secretaris@oriolus.nu en via onze website: www.oriolus.nu. U kunt ook een van de koorleden benaderen.  De kerk is open vanaf 19.30 uur, aanvang concert 20.00 uur. Van harte welkom! Voor meer informatie over Oriolus kunt u een kijkje nemen op de website www.oriolus.nu.

advertentie
advertentie