Tessa June.
Tessa June. Merel van Dooren

Tessa June brengt opnieuw single uit

18 maart 2024 om 10:00 Muziek

MAARN De Maarnse zangeres Tessa June verwelkomt de lente met haar nieuwe single ‘Jij Voelt als de lente’. Deze single komt vrijdag 22 maart uit. Na het succes van ‘Meisjes lopen sneller’ - inmiddels meer dan 500.000 gestreamd- komt Tessa June met een nieuw nummer. ‘Jij voelt als de lente’ beschrijft het warme gevoel dat je van iemand krijgt om wie je veel om geeft. Vergelijkbaar met het begin van de lente. 

Sinds de release van ‘Meisjes lopen sneller’ in december zit Tessa June in een sneltrein. Het online delen van haar bezoek aan Radio 538 resulteerde in meerdere viral video’s met als resultaat een notering in Spotify-afspeellijsten als ‘Viral Hits NL’ en ‘Beste van NL’. 

Inmiddels is de zangeres heel wat radiostations afgegaan om haar muziek te laten horen. Met het voorjaar in aantocht, werd het tijd voor een nieuw, fris en vrolijk geluid. ,,De eerste drie nummers gingen vooral over maatschappelijke onderwerpen. Daarom wilde ik nu graag met iets luchtigs komen. Dit voelt als de juiste tijd om ook een andere kant van mezelf te laten zien”, aldus Tessa June. ,,Ik heb het nummer geschreven voor mijn vriend, omdat hij mij altijd met alles support. Andersom is dat net zo. De zin ‘Je blijft zoeken naar een richting, maar ik ga nergens heen, want jij voelt als de lente’ beschrijft het gevoel dat we allemaal weleens zoekende zijn in het leven maar dat je uiteindelijk toch bij elkaar uitkomt. Want hij voelt als de lente.” Tessa June weet langzaam maar zeker met haar trouwe en loyale community zichzelf op de kaart te zetten. Via TikTok en Instagram deelt ze openhartig haar muzikale avontuur naar de top en inspireert ze dagelijks duizenden volgers. Vanaf 22 maart is de nieuwe single te beluisteren via alle muziekplatforms.

advertentie
advertentie