Loes Vosmeer ontvangt medaille voor tien jaar vrijwilligerswerk - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Loes Vosmeer ontvangt medaille voor tien jaar vrijwilligerswerk

6 nov, 07:07 Mensen
John Beringen
Loes Vosmeer neemt zichtbaar verheugd de oorkonde en medaille in ontvangst uit handen van voorzitter Wim Schouten.
Loes Vosmeer neemt zichtbaar verheugd de oorkonde en medaille in ontvangst uit handen van voorzitter Wim Schouten.

DOORN Loes Vosmeer verricht al tien jaar vrijwilligerswerk voor vereniging De Zonnebloem Doorn. Hiervoor kreeg zij uit handen van voorzitter Wim Schouten een oorkonde en een medaille. Duidelijk verrast vertelt zij hoe zij als vrijwilliger aan de slag ging en wat er zo leuk aan is.

In eerste instantie kwam Schouten ‘gewoon even langs’ bij Vosmeer om de nieuwsbrief en de attenties voor haar gasten af te geven. Tijdens deze gelegenheid vroeg hij quasi onschuldig of zij wist hoe lang zij voor De Zonnebloem werkte. Zij wist het niet precies; maar Schouten wel. ,,Op de kop af tien jaar”, laat hij weten. ,,En dat is een mijlpaal die we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten ga..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.