Doktersassistente Louise Huisman met pensioen: 'Het waren 40 topjaren'

29 mei, 06:55 Mensen
Monique José Timmermans
Louise Huisman neemt na 40 topjaren afscheid als doktersassistente van de huisartsenpraktijk in Maarn.
Louise Huisman neemt na 40 topjaren afscheid als doktersassistente van de huisartsenpraktijk in Maarn.

MAARN Al veertig jaar is doktersassistente Louise Huisman een vertrouwd gezicht in de huisartsenpraktijk van het Gezondheidscentrum in Maarn. Deze week is zij met pensioen gegaan. Op het moment van het interview voelt het nog onwerkelijk. ,,Het waren 40 topjaren”, aldus Louise Huisman die heel graag persoonlijk afscheid had willen nemen van de patiënten. ,,Daar had ik me erg op verheugd, je hebt in al die jaren een band opgebouwd met vele mensen uit het dorp.”

Monique José Timmermans

Door de corona-maatregelen is niet alleen een afscheidsreceptie van de baan, ook de laatste maanden zijn anders dan anders geweest. ,,We zijn heel hard aan de slag geweest om de praktijk werkend te maken, het is improviseren en creatief zijn om de bescherming van patiënten en collega’s te waarborgen. Daarnaast heb ik veel tijd gestoken in het inwerken van mijn opvolger. I..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.