BVHlokaal keert zich tegen dorpshuisplan

20 januari 2023 om 14:02 Maatschappelijk Gemeente Utrechtse Heuvelrug
DoeMaarnMee
DoeMaarnMee

MAARN Collegepartij BVHlokaal heeft haar handen van het dorpshuisplan van werkgroep DoeMaarnMee (DMM) afgetrokken. De partij zegt op Twitter geen heil meer te zien in het voorkeursscenario, waarin de twee Maarnse basisscholen en de kinderopvang naar de rand van het dorp zouden moeten verhuizen. Of die scholen daar wel aan willen meewerken, is ook nog maar de vraag. 

Het masterplan van DMM roept verzet op van omwonenden van de Planetenbaan. Die trokken fel van leer in boze brieven aan de gemeenteraad en tijdens een groot aantal inspraakreacties. Eén van de bezwaren gold voor de verkeerssituatie in de buurt. Het buurtcomité weigerde echter in te gaan op een verzoek van ChristenUnie-raadslid Tom Zout..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.