Een warme kamer voor iedereen in Driebergen: ‘Mensen niet in kou laten staan’

5 december 2022 om 07:30 Maatschappelijk John Beringen
Ab van Westreenen en Alie Geersing: ,,Iedereen is welkom
Ab van Westreenen en Alie Geersing: ,,Iedereen is welkom"

DRIEBERGEN Het Leger des Heils start de actie Warme Kamers. Het initiatief hiertoe is genomen op grond van het feit dat er veel mensen zullen zijn tijdens de naderende kou de verwarming niet hoger durven te zetten in verband met de hoge energieprijzen. In Driebergen zijn het GKv De Bron en de Protestantse Gemeente Driebergen die meedoen aan deze actie. Ab van Westreenen, secretaris van de diakonie van de Protestantse Gemeente Driebergen en Alie Geersing, verbonden aan GKv De Bron, vertellen meer. 

,,De energieprijzen vormen nu al voor menigeen een probleem en dat zal als het kouder gaat worden, nog erger gaan worden”, laat Van Westreenen weten. ,,Het is niet denkbeeldig dat mensen de verwarming laag zullen houden en mogelijk ook zelfs geen lampen meer durven te ontsteken. Dat leidt dus tot veel kou en ongemak. Het Leger des Heils heeft or..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.