Doneer kerstspullen voor raadhuis

21 november 2022 om 19:30 Maatschappelijk Monique José Timmermans
Marc Pieters en Francien Goddijn organiseren de kunst en Kerstmarkt op het plein voor het raadhuis
Marc Pieters en Francien Goddijn organiseren de kunst en Kerstmarkt op het plein voor het raadhuis

MAARN Met een sfeervolle kunst- en kerstmarkt op het plein voor het oude raadhuis trekt de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn (SVRM) de eindsprint naar de start van de renovatie van de klok in de toren. ,,Doneer alles wat de kerstsfeer kan verhogen en wij verkopen het voor dit goede doel”, roept SVRM-voorzitter Francien Goddijn inwoners op. De kerstmarkt is op zaterdag 10 december tussen 14.00 en 17.00 uur, zie voor inlevermomenten onderaan dit artikel.

,,Ben je toe aan een andere kerstsfeer in je huis. Geef je goede kerstartikelen aan ons en koop een leuke set voor jezelf op onze kunst- en kerstmarkt. Veel kerstartikelen verslijten niet, maar je bent soms wel even toe aan wat anders”, menen de organisatoren.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.