Om het belang van een gezond ontbijt te benadrukken, ontbeet Rob Jorg samen met leerlingen van basisschool CBS Wereldkidz Meander Leersum.
Om het belang van een gezond ontbijt te benadrukken, ontbeet Rob Jorg samen met leerlingen van basisschool CBS Wereldkidz Meander Leersum. Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Locoburgemeester Jorg ontbijt met leerlingen Wereldkidz Meander Leersum

Maatschappelijk

LEERSUM Het belang van een goed en gezond ontbijt staat meer dan ooit op de agenda. Er wordt zelfs door het kabinet overwogen om deze startmaaltijd op school aan te bieden. Om het belang van een gezond ontbijt te benadrukken, ontbeet Rob Jorg samen met leerlingen van basisschool CBS Wereldkidz Meander Leersum.

Zo’n 200 gemeenten in heel Nederland nemen deze week deel aan het burgemeestersontbijt. De leerlingen van basisschool CBS Wereldkidz Meander Leersum hebben ontbeten met een ontbijtpakket dat voldoet aan de actuele richtlijnen van het Voedingscentrum. In het pakket zaten volkorenbrood, volkorenbolletjes en volkoren krentenbollen van Bakkerij Aalbertsen en gezond beleg. Verder konden locoburgemeester en leerlingen kiezen uit halfvolle zuivel, thee, groente en fruit.

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 11 uur geleden
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 15 uur geleden
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 18 uur geleden
Afbeelding
Overval bij juwelier aan de Rijksstraatweg in Leersum UPDATE 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Mariabeeld met verf besmeurd: ‘Zal fanatieke antichrist zijn geweest’ 20 uur geleden
Afbeelding
Grootschalige bomenkap Park Huis Doorn van de baan 7 dec, 12:03
Afbeelding
Meer geld provincie voor ‘groen-blauwe’ schoolpleinen 7 dec, 10:30