‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

‘Het is gewoon leuk om mee te doen’

3 jul, 14:55 Maatschappelijk
Cees Keur
Tim Jubbega startte langzaam om iedereen mee te krijgen. Inzet: Boswachter Corien Koreman tussen de kinderen met de cheque.
Tim Jubbega startte langzaam om iedereen mee te krijgen. Inzet: Boswachter Corien Koreman tussen de kinderen met de cheque.

HEUVELRUG Mensen bij elkaar brengen, invalide en valide. Dat was één van de doelstellingen van de GreenRace met de Vuelta Heuvelrug Dikke Bandenrace. Vorige week was de vierde en laatste wedstrijd in Leersum. ,,Kinderen rijden rond met een glimlach op het gezicht, van begin tot eind. Daar doe je het als organisatie voor.”

De vier Dikke Banden Races kenden alle vier een hoge opkomst ondanks de totaal verschillende weersomstandigheden, tot grote blijdschap van Joost Doelman van de GreenRace. In Amerongen en Leersum was het hartstikke warm, in Maarn regende het keihard en was het koud: ,,Die editie hebben we dan ook omgedoopt tot de Bikkeleditie. Het mooie is, het deerde de kinderen totaal niet dat het koud en nat ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.