Publieke aftrap Doe Maarn Mee met ‘coole’ smaakmaker

23 juni 2021 om 07:50 Maatschappelijk Hanny van Eerden
De ijskar van Doe Maarn Mee maakte onder meer een stop bij de speeltuin van woonbuurt De Pol.
De ijskar van Doe Maarn Mee maakte onder meer een stop bij de speeltuin van woonbuurt De Pol.

MAARN/MAARSBERGEN Inwoners van Maarn en Maarsbergen konden zich zaterdag op diverse locaties nader informeren tijdens de aftrap van Doe Maarn Mee. Smaakmaker was daarbij een ijskar, die de diverse papillen alvast moest prikkelen. Ook flyerden in fel gekleurde pakken gestoken tieners de startboodschap binnen hun dorp.

De ijskar trok publiek op De Pol, in het Maarnse centrum, bij de sportvelden en de Koeheuvels, en bij de Dorpskerk Maarsbergen en De Marezhof. Doe Maarn Mee is niet alleen belangrijk voor nu, maar ook voor later, volgens Saskia Mulder, buurtbewoner van De Pol. „De online bijeenkomst van 23 juni heeft mijn interesse. Ik wil weten wat er speelt, m..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.