‘Bouwvallige tankshop in Maarsbergen vormt een gevaar’

3 apr, 09:00 Maatschappelijk
Monique José Timmermans
De twee tankstations aan de Woudenbergseweg
De twee tankstations aan de Woudenbergseweg

MAARSBERGEN Jarenlang hebben inwoners tevergeefs gestreden voor de verplaatsing van de twee tankstations langs de Woudenbergseweg. Ze ervaren overlast en vinden dat de Shell- en Tinq-pompen een veiligheidsrisico vormen voor inwoners en verkeersdeelnemers. Nu uitplaatsing er niet meer inzit, eisen ze van de gemeente, dat die optreedt tegen het verval van een al vijftien jaar leegstaande kiosk bij één van de benzinestations.

Op een steenworp afstand van hun woningen staat de niet meer gebruikte tankshop er haveloos bij. De verf bladdert af en de zijpanelen laten los. Omwonenden vrezen dat het een kwestie van tijd is tot vandalen er inbreken en een brand stichten, met alle gevolgen van dien. In een brief aan het Heuvelrugcollege eisen de Maarsbergers dat de gemeente in actie komt.

BELEDIGEND Aan het verval van de voorma..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.