Sparen voor renovatie 't Gebouwtje

14 nov, 07:24 Maatschappelijk
Monique José Timmermans
't Gebouwtje achter de Dorpskerk kan na renovatie een ontmoetingsplek voor iedereen zijn.
't Gebouwtje achter de Dorpskerk kan na renovatie een ontmoetingsplek voor iedereen zijn.

MAARSBERGEN De Dorpskerk in Maarsbergen is niet alleen een markant punt in het dorpshart, maar ook een centrum voor ontmoeting. ,,Alhoewel dat nu door corona wel minder is dan voorheen”, aldus voorzitter Tim op ten Noort van de Stichting Vrienden Dorpskerk Maarsbergen. ,,Een reden te meer om deze tijd aan te grijpen om voorbereidingen te treffen voor als we wel weer met groepen samen kunnen komen.”

De wekelijkse koffieochtenden en tweewekelijkse gezamenlijke maaltijden onder de noemer ‘Maarsbergen aan tafel’ in ’t Gebouwtje achter de kerk zijn slechts twee voorbeelden van ontmoetingsmomenten waar veel inwoners gebruik van maken. ,,Om de dorpsfuncties in de toekomst ook goed te kunnen faciliteren en zelfs uit te breiden, willen we ’t Gebouwtje renoveren. Dan wordt het nog beter toegankelij..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.