Birgit Frijlink
Birgit Frijlink Sabine Keijzer

Gratis loopbaanadvies - voor iedereen die op zoek is naar ander werk!

Maatschappelijk Deel je nieuws

Veel werknemers, flexwerkers, werkzoekenden en ZZP’ers zijn door de coronacrisis geraakt. Speciaal voor hen is er sinds kort subsidie beschikbaar voor gratis loopbaanadvies en scholing. Hiermee kunnen zij zich oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Is dit ook voor jou interessant?

Het loopbaanontwikkeladvies helpt mensen die hun baan door de crisis dreigen te verliezen (of al verloren hebben). En daarom de overstap naar ander werk zullen moeten maken. Met behulp van ontwikkeladvies kijken we naar je loopbaanmogelijkheden voor de toekomst.

Het traject begint met een digitale arbeidsmarktscan. Dit is een online vragenlijst die het startpunt vormt voor de gesprekken. Deze scan maakt helder welke arbeidsmarktkansen er nu zijn, in combinatie met jouw ervaring. Gedurende het traject hebben we vervolgens 4 persoonlijke gesprekken van een uur. Hierin gaan we in op de uitkomsten van de scan en kijken we welke stappen je kunt nemen voor de toekomst. Daarbij komt ook eventuele scholing aan bod. De specifieke inhoud van het traject stemmen we verder af op je persoonlijke loopbaanvraag. Het ontwikkeladvies helpt je zo om antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over je loopbaan. Zonder verplichtingen en geheel zonder kosten. Na afloop heb je dan een bruikbaar ontwikkelplan dat meer zicht geeft op je mogelijkheden.

Je hoeft de subsidie voor dit traject niet zelf aan te vragen, de loopbaancoach regelt alle administratieve zaken. In de omgeving van Doorn kun je hiervoor o.a. terecht bij erkend loopbaancoach Birgit Frijlink, locatie Amersfoort.

Heb je interesse meld je dan snel aan want er is beperkte beschikbaarheid. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij www.roodloopbaanadvies.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 12 uur geleden
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30