Veteraneninstituut kreeg koninklijk bezoek: 'Het begint met het vertellen van het verhaal' - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Veteraneninstituut kreeg koninklijk bezoek: 'Het begint met het vertellen van het verhaal'

22 jul, 20:00 Maatschappelijk
Mediacentrum Defensie (MCD)MCD@mindef.nlJasper Verolme
De koningin nam de tijd voor iedereen en luisterde aandachtig naar alle verhalen.
De koningin nam de tijd voor iedereen en luisterde aandachtig naar alle verhalen.

DOORN Met een uitgebreid programma werd Koningin Máxima vorige week rondgeleid door het Veteraneninstituut. De zichtbare betrokkenheid en belangstelling van de Koningin betekende veel voor de veteranen en iedereen die zich voor hen inzet. Bestuurders en medewerkers informeerden Hare Majesteit over de diverse voorzieningen voor veteranen. De koningin stelde belangstellende vragen en nam voor iedereen de tijd. Het Veteraneninstituut kijkt zogezegd terug op een geslaagd bezoek.

Kolonel Ludy de Vos, directeur Veteraneninstituut vertelde over de bijzondere voorzieningen die het Veteraneninstituut biedt om veteranen weer een plek in de samenleving te vinden. Een ploeg van zestig vaste medewerkers en zo’n vierhonderd vrijwilligers werken daar dagelijks aan. De Vos: ,,Het begint met het vertellen van het verhaal. Pas als je dat vertelt, komt er ruimte voor erkenning en waa..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.