download tips via de mlds website
download tips via de mlds website Anita van der Wal-Zuurbier

Collecte in Corona stijl met elektronisch gemak

9 juni 2020 om 20:46 Maatschappelijk Deel je nieuws

De afgelopen maanden zijn we zodanig geprogrammeerd op het vermijden van contacten, dat we de jaarlijkse collecte voor de Maag Lever Darm Stichting dit jaar online gaan doen in Amerongen / Overberg. Dus tijdens de collecteweek 2020 van 15 t/m 20 juni komen geen collectanten langs de deur met de gebruikelijke collectebus in Amerongen / Overberg, maar kunt u online doneren.

De Maag Lever Darm Stichting strijdt voor meer wetenschappelijk onderzoek. Voor 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte én voor ons allemaal. Uw steun is daarbij cruciaal.

Via de website mlds.nl/donatie kunt u doneren. Of scan de QR code via uw bank app en doneer met elektronisch gemak in 4 stappen.

1. Scan de QR-code met de bank app

2. Op uw scherm verschijnen de betaalgegevens

3. Via de mobiel-bankieren app doorloopt u de bekende stappen

4. En tenslotte is de betaling voltooid

Als dank voor de donatie kun u gratis de minigids downloaden: 10 tips voor een gezonde weerstand. Kijk op www.mlds.nl/10tips .

Spijsverteringsziekten als het Prikkelbare Darm Syndroom, colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en coeliakie hebben veel impact op het dagelijks leven van patiënten door alle beperkingen die deze aandoeningen met zich mee brengen. Denk aan vermoeidheid, pijn door opvlammingen of onbegrip die er leeft in de omgeving. Daarnaast krijgen jaarlijks duizenden mensen een diagnose van kanker in één van de spijsverteringsorganen. Alleen darmkanker eist al 14 levens per dag.

4 stappen om te doneren via QR code
QR code om direct te doneren aan de MLD stichting
advertentie
advertentie