Nieuwjaarsborrel Zonnebloem Doorn
Nieuwjaarsborrel Zonnebloem Doorn Danielle Swart

Zonnebloem Doorn zet in op 75 jaar herdenking in nieuwe jaar

3 januari 2020 om 22:57 Maatschappelijk Deel je nieuws

Tijdens de Nieuwjaarsborrel op vrijdag 3 januari 2020 in Ons Centrum bij de Martinikerk in Doorn, kregen de gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Doorn te horen dat dit jaar in het teken staat van 75 jaar herdenking van WOII, Behalve een bezoek aan het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, doet de Zonnebloem ook mee aan de vele bevrijdingslunches in het land en andere activiteiten die aandacht schenken aan onze bevochten vrijheid.

Het was een genoeglijk samenzijn met een hapje en een drankje. Bakker Van der Woerd had weer overheerlijke saucijzenbroodjes gemaakt. Ook een aantal nieuwe gezichten die tijdens deze Nieuwjaarsborrel konden kennismaken met elkaar en te horen kregen welke uitjes er nog meer op het jaarprogramma staan. 

Zonnebloem Doorn is een actieve afdeling die herkenbaar is door haar vrijwilligers die zich graag inzetten voor de medemens. Dit bleek ook op Tweede Kerstdag tijdens de speciale 'Kerst vier je samen' in de Maartenskerk. Een groot succes met maar liefst 80 deelnemers!

Mocht u interesse hebben om gast of vrijwilliger te worden, dan kunt u bellen met Betty Engelhard via 0343-414650. Zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden. 

 

 

Nieuwjaarsborrel Zonnebloem Doorn
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie