Er komt glasvezel in Maarn, Maarsbergen en Overberg!

lokaal Deel je nieuws

Goed nieuws voor de inwoners van Maarn, Maarsbergen en Overberg. De inwoners hadden door de verleniging van de campagne iets langer de tijd om zich aan te melden voor glasvezel. Nu er voldoende animo is kondigt DELTA Fiber Netwerk aan dat er ook daadwerkelijk glasvezel wordt aangelegd. Naar verwachting start de aanleg begin 2021.

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar
Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in Maarn, Maarsbergen en Overberg is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. Henry Beuks, enthousiast ambassadeur voor Maarsbergen: We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er een moderne basisvoorziening als glasvezel komt in onze mooie kleine dorpen!”. Met name in Overberg gevolgd door Maarsbergen was de animo groot en was het aanmeld % erg hoog

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 1 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04