Afbeelding
112Heuvelrug.nl

Man overleden na eenzijdige aanrijding in Overberg

28 september 2018 om 06:31 lokaal

OVERBERG Een 34-jarige automobilist uit Amerongen die donderdagavond ernstig gewond raakte bij een eenzijdig verkeersongeval op de Haarweg in Overberg is in het ziekenhuis overleden.

Door een nog onbekende reden is de bestuurder de macht over het voertuig verloren en met hoge snelheid tegen een boom tot stilstand gekomen. Door de harde klap vloog het motorblok uit de auto en kwam enkele meters achter de auto terecht. Ook de bestuurder zelf was uit de auto geslingerd en onder het voertuig terecht gekomen.

Ter plaatse gekomen brandweerlieden werden gealarmeerd voor een beknelling maar zijn daar uiteindelijk niet voor ingezet. Wel zorgden zij voor de afzetting en een verlicht werkgebied. Een traumateam kwam met de traumahelikopter ter plaatse om het aanwezige ambulancepersoneel te assisteren.

Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand en onder begeleiding van een trauma-arts met een ambulance naar het UMC ziekenhuis in Utrecht gebracht. Daar is hij overleden.

Verkeersspecialisten hebben op de plek van het ongeval een sporenonderzoek uitgevoerd en het tactisch verkeersteam doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Afbeelding
advertentie
advertentie