‘De Oogst’ van tien jaar schilderen - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

‘De Oogst’ van tien jaar schilderen

10 okt, 07:12 Kijk op cultuur Kunst
RS
Roeland Schweitzer, 'Motherteacher', detail
Roeland Schweitzer, 'Motherteacher', detail

HEUVELRUG We hebben het Cultuurfestival weer achter de rug en in de media konden we lezen dat het een groot succes was. Maar, mijn netvlies registreerde iets anders: muziekgezelschappen traden op voor slechts enkele bezoekers en bij de overige podiumkunsten was het bepaald geen volle bak! Maar, één excuus: het weer werkte niet erg mee. 

In de ateliers van de beeldende kunstenaars wordt uiteraard niet direct na beëindiging van het cultuurfestival alles afgebroken. Na een belletje is het zeker mogelijk nog even een kijkje te nemen. 

Bij de Amerongse kunstenaar Roeland Schweitzer bijvoorbeeld is dit najaar van alles te beleven. Zijn tentoonstelling ‘De Oogst’ blijft nog wel even staan en kopen en kijken is zeker de moeite waard.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.