‘Voor ieder kunstwerk een geschikte plek’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

‘Voor ieder kunstwerk een geschikte plek’

11 okt, 07:34 Kunst
Ali van Vemde
Yvonne Mollee bij haar kunstwerk De Reiziger.
Yvonne Mollee bij haar kunstwerk De Reiziger.

DOORN De Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK) en het Nationaal Bomenmuseum Gimborn organiseren voor de vierde keer een keramiekexpositie. Bijna vijftig deelnemende kunstenaars tonen recent werk onder het motto ‘Ode aan de Natuur’. Op deze prachtige locatie hopen de NVK en het Nationaal Bomenmuseum het vakwerk van de keramisten en het enige bomenmuseum in ons land te promoten bij een breed publiek. Yvonne Mollee is één van de keramisten die hier haar werk laat zien.

Yvonne Mollee doet voor het tweede jaar mee aan deze unieke expositie. Dit jaar met haar werk ‘De reiziger’. Onderweg naar haar kunstwerk vertelt ze alvast over de tentoonstelling. „We organiseren deze expositie met een groep vrijwilligers die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vakgroep Keramisten. Dit jaar doen we dat met 47 deelnemers en ruim zeventig objecten. De kunstenaars komen uit Neder..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.