Speuren naar kunst op de Heuvelrug

29 augustus 2020 om 07:30 Kunst K+V
Een van de 25 verschillende affiches 'Kunst op de Heuvelrug'
Een van de 25 verschillende affiches 'Kunst op de Heuvelrug'

HEUVELRUG Voor de agenda: vanaf maandag 31 augustus wordt het speuren op de Heuvelrug. Op 25 billboards binnen de gemeente hangen tot 13 september grote posters met werken van 25 verschillende kunstenaars. ‘Kunst op de Heuvelrug’ is de titel van het project dat tot stand kwam in samenwerking met de gemeente, de bibliotheek en de bedrijven ESH Media en grafisch bureau de Hoop & Koning uit Driebergen.

Er zijn harde klappen gevallen in de cultuursector, en nog steeds is het einde niet in zicht. Podiumkunstenaars konden niet optreden, beeldende kunstenaars zagen hun tentoonstelling vooruitgeschoven worden naar volgend jaar en musea kunnen nog niet de helft van het normale aantal bezoekers ontvangen. Alle steunmaatregelen kunnen de financiële ge..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.