Thorheim biedt interessant jaarprogramma: ‘Kom de Doornse historie ontdekken’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de regio Doorn

Thorheim biedt interessant jaarprogramma: ‘Kom de Doornse historie ontdekken’

13 mei, 06:47 Historie Babs Bouwman
(v.l.n.r.) Hein Visser, Rieno van Vulpen, Anneke Zevenbergen en Dingena Kortland hopen op nieuwe leden en vrijwilligers.
(v.l.n.r.) Hein Visser, Rieno van Vulpen, Anneke Zevenbergen en Dingena Kortland hopen op nieuwe leden en vrijwilligers.

DOORN Hoe zag Doorn er vroeger uit en hoe leefden de mensen? Interessant om de verhalen van toen te lezen en foto’s te bekijken van het dorp, de straten en de huizen. Het documentatie- en informatiecentrum van de Doornse Historische Vereniging Thorheim, de zogenaamde Oudheidkamer, heeft deze materialen en wetenswaardigheden van ons dorp een plekje gegeven: ook digitaal. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Doorn en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Doorn en omstreken.