Veel reacties op foto Rijksstraatweg in ‘Beleef het opnieuw’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Veel reacties op foto Rijksstraatweg in ‘Beleef het opnieuw’

9 jan, 07:22 Historie
Historische Vereniging Leersum
Rijksstraatweg Leersum.
Rijksstraatweg Leersum.

HEUVELRUG In de serie ‘Beleef het opnieuw’ stond vorige keer een foto van de Rijksstraatweg in Leersum. Het beeld van een Rijksstraatweg met prachtige bomen is er sinds 18 juni 2021 niet meer. De herinneringen bij de foto leest u in de volgende reacties.

Loes Heijmeriks-Dijkstra uit Maarn: ,,Voor mij een heel herkenbare foto. Ter plekke ben ik midden jaren ’50 (!) drie jaar lang, zes dagen per week, op de bus naar Doorn gestapt. In die tijd waren de bomen en het hekje al verdwenen. Er was plaats gemaakt voor fietsverkeer. Evengoed vreemd, dat ik me nu niet herinner of dat bushokje er toen al of nog stond. Van dit model bushokje stonden er meer ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.