Gerrit Boonzaaijer voert de kandidatenlijst voor de SGP aan.
Gerrit Boonzaaijer voert de kandidatenlijst voor de SGP aan. Edith Hazelzet

SGP kiest met kandidatenlijst voor ervaring en verjonging

17 januari 2022 om 10:04 Gemeenteraadsverkiezingen Gemeenteraadsverkiezingen 2022

HEUVELRUG De SGP-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 wordt aangevoerd door Gerrit Boonzaaijer (53) uit Doorn. Naast hem staat een ervaren team klaar om ,,weer te vlammen” voor de inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. ,,Met dit herkenbare en constructieve team bouwen we aan oplossingen voor onze inwoners en ondernemers”, aldus Boonzaaijer. 

Op plek 2 staat Frits Jansen (41) uit Leersum. Frits is sinds 2014 raadslid en maakt zich sterk voor goede zorg en een prettige samenleving. Gijsbert Doornenbal (26) uit Driebergen staat op plek 3. Hij heeft zich de afgelopen jaren ingezet als commissielid voor woningbouw en een realistisch duurzaamheidsbeleid. 

ELK DORP Huidig raadslid Gert-Jan van den Brink (62) uit Overberg wil ook ruimte geven aan anderen. Hij staat ditmaal op plek vier. Van den Brink hecht veel belang aan participatie en wil duidelijk laten merken dat voor de SGP elk drop in de gemeente telt. 

De kandidatenlijst bestaat verder nog uit: Wim van Wikselaar (Driebergen), Henk van de Weerd (Driebergen), Frans Vlot (Doorn), Henk van der Wind (Maarsbergen), Marcel Aalbers (Overberg) en Maarten Ploeg (Overberg).  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie