Atelierroute dit jaar uitgebreid: ‘Hopen op een creatieve verbinding tussen jong en oud’

29 september 2022 om 07:11 Evenementen John Beringen
Marieke Ackerman en Anton Havelaar: ,,Tijdens de atelierroute zal er voor elk wat wils zijn te zien
Marieke Ackerman en Anton Havelaar: ,,Tijdens de atelierroute zal er voor elk wat wils zijn te zien"

DRIEBERGEN In de weekeinden van 1 en 2 oktober en 29 en 30 oktober staat Driebergen in het teken van de ‘Atelierroute’. Een evenement waarbij men bij zo’n 30 kunstenaars binnen kan lopen om kennis te maken met hun werk. Anton Havelaar en Marieke Ackerman, resp. fotograaf en kunstschilder, hebben meegeholpen aan de organisatie van het evenement en vertellen er meer over.

,,Voor de liefhebbers valt er een heel mooie route samen te stellen waarbij men alle ateliers kan bezoeken”, laat Havelaar weten. Ackerman vertelt ook dat de Atelierroute een bijprogramma heeft gekregen: ,,Traditioneel trekt de openstelling van de ateliers vooral volwassen bezoekers. We hebben er dit jaar een jeugdprogramma aan toegevoegd om ook..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.