Bloemencorso hoort gewoon bij Leersum

23 juli 2021 om 07:07 Evenementen Wilco Willemse
Heel veel bouwers, groot en klein, hebben zich ingezet voor de collecte.
Heel veel bouwers, groot en klein, hebben zich ingezet voor de collecte.

LEERSUM Voor het tweede jaar op rij werd veel gevraagd van het bestuur van Bloemencorso Leersum. Corona verstoort wederom het corsofeest, maar Leersum zonder dahlia’s in het derde weekend van augustus is ondenkbaar. En dus hoor je in het dorp de slijptollen weer gillen, gaan de laselektroden als warme broodjes en worden kranten gespaard om te papier-machéën. De corsokoorts neemt toe.

Het voorbereiden van de 69e editie van het dahliafestijn in Leersum ging niet zonder slag of stoot. Voorzitter Judith Hogendoorn: ,,We hoopten allemaal zó dat we dit jaar een gewoon corso konden organiseren, maar al snel bleek dat geen haalbare kaart. In maart zijn we met de bouwgroepen om tafel gegaan om tot een alternatief te komen. Daarbij mo..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.