Carnaval Sparrenarren zonder hofhouding: ‘We laten ook dit jaar gewoon van ons horen’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Carnaval Sparrenarren zonder hofhouding: ‘We laten ook dit jaar gewoon van ons horen’

28 nov, 16:30 Evenementen
Sparrenarren
Fotocollage van de online pubquiz van de Sparrenarren.
Fotocollage van de online pubquiz van de Sparrenarren.

DRIEBERGEN Het komende carnavalsseizoen zal er niet zo uit zien als we gewend zijn van de Sparrenarren, want naar verwachting spelen de corona-maatregelen ook in het Sparrenrijck mee. ,,Wel laten we dit jaar zo veel mogelijk van ons horen, we gaan niet het hele jaar op zwart”, zegt Danny Wagensveld van de Sparrenarren.

Het is uitzonderlijk te noemen dat er dit jaar geen hofhouding gepresenteerd is op de elfde van de elfde. Toch hebben de Sparrenarren daarvoor gekozen. ,,Het kiezen van een hofhouding vraagt veel voorbereiding, er moeten bijvoorbeeld medailles gedrukt worden. Dat had afgelopen zomer al moeten gebeuren, zover vooruit kunnen we niet plannen met het coronavirus nu”, aldus Wagensveld.

HOFHOUDING Naast ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.