Candy Dulfer.
Candy Dulfer. Carine Verbruggen

Er kan weer wat: Bekende artiesten in tuin van Landgoed Zonheuvel

Evenementen

DOORN Glennis Grace, Lee Towers, Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Rolf Sanchez en Shirma Rouse treden op zaterdagen in juli en augustus op in de tuin van Hotel Landgoed Zonheuvel in Doorn. Voor muziekliefhebbers is de reeks Concert @ the Castle een kans om weer eens een buitenconcert bij te wonen.

Diederik Ruisch, directeur van artiestenbureau Geels Events en organisator van de concertreeks, zag door de coronacrisis zijn inkomsten abrupt wegvallen: ,,Ik heb van alles geprobeerd om muzikale evenementen van de grond te krijgen, zelfs een drive-in concert in een fabriekshal, maar ik kreeg telkens geen toestemming door de strenge coronaregels. Maar nu de teugels wat gevierd worden, kan ik eindelijk wat doen voor zowel publiek als muzikanten, die dolgraag weer willen optreden. Vanzelfsprekend zijn bij de concerten de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt. We zien dus toe op de hygiëneregels, hebben veilige looproutes en houden voldoende afstand.”

'KAN EIGENLIJK NIET' Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot honderd. Op de zaterdagen is er een middag- en avondconcert. Ruisch: ,,Als je gaat rekenen, kan het eigenlijk helemaal niet, maar omdat alle partijen concessies doen, zijn we toch in staat mensen een geweldige middag of avond te bieden. De zangers en zangeressen worden begeleid door een live-band en we hebben een professioneel technisch team dat voor het lichten geluid zorgt.”

Als je gaat rekenen, kan het eigenlijk helemaal niet, maar omdat alle partijen concessies doen, zijn we toch in staat mensen een geweldige middag of avond te bieden

Voor het middagconcert is de prijs 85 euro per persoon, inclusief een 'royaal gevulde borrelbox'. De prijs voor een avondconcert bedraagt 110 euro  per persoon, en dat is inclusief een driegangendiner voor aanvang van het concert. 

OVERNACHTEN? ,,Landgoed Zonheuvel is een groot conferentiecentrum, dat door de coronacrisis zwaar is getroffen. Om het helemaal af te maken biedt het hotel, dat 110 kamers telt, een gereduceerd tarief om aansluitend te overnachten. Ik ben zelf geboren en getogen in Doorn en weet dat je hier een geweldig leuk weekend kunt doorbrengen.”

De concertreeks: 11 juli Glennis Grace, 18 juli Lee Towers (voorprogrammapartyband Amber Roots), 25 juli Trijntje Oosterhuis, 1 augustus Candy Dulfer, 8 augustus Rolf Sanchez en 15 augustus Shirma Rouse.
Boekingen uitsluitend online via www.ticketpoint.nl/concert-the-castle.

Rolf Sanchez.
advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 2 uur geleden
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 19 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30