Maarn op weg naar duurzame wijken - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Maarn op weg naar duurzame wijken

30 jun, 07:30 Duurzaamheid
John Beringen
Sjoerd Kaarsemaker (l) ,,Verduurzamen kunnen we samen realiseren
Sjoerd Kaarsemaker (l) ,,Verduurzamen kunnen we samen realiseren"

MAARN Op het grasveld van de Prinsenheuvellaan vond vorige week een bijeenkomst plaats, georganiseerd door gemeente Utrechtse Heuvelrug, Heuvelrug Energie en bewoners van de wijken ‘Driesprong’ en ‘De Hofjes’. Deze bijeenkomst was in het kader van ‘Onze wijk een duurzame wijk’ waarbij nader kon worden ingegaan op de warmtetransitievisie zoals die is opgesteld door de gemeente Heuvelrug en om van gedachten te kunnen wisselen over hoe duurzame wijken te realiseren zijn.

Sjoerd Kaarsemaker, projectleider warmtetransitie, laat in zijn openingstoespraak weten zeer verheugd te zijn over de grote opkomst. ,,We weten allemaal dat we van het gas af moeten”, stelt hij vast. ,,Dat is heel ingrijpend, maar in de aanloop daar naartoe is het raadzaam om samen te kijken hoe we minder energie kunnen gaan gebruiken door woningen beter te isoleren en zo..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.